charliezmamma.blogg.se

En blogg om mitt liv som mamma till en son, som sambo. Mitt liv i nuet och framtiden.

Lovely dinner

Kategori: Allmänt

Ja igår blev det en succé min middag :) Ikväll slipper jag laga mat för då blir det middag med härliga Sofia och Emelie på Byakrogen :) sen ett glas vin eller två hemma hos mig.. Mycke mer än så blir det inte.

Har varit och fikat med Marie idag sen har vi varit hem till henne och hälsat på å kikat in nya läggan :)

Over and out!

Ja må hon leva!

Kategori: Allmänt

Ja tänk vad tiden går fort. Nu sitter man här, 24 år gammal å tyckte det var nyss man fyllde 14 :P Jaja, det funkar det också, men vi kan väl stanna vid 30?
Idag är det jobb på schemat som gäller, C är hemma med Markus men får åka en sväng på dagge sen. Tok börna  hem efter jobbet och fixa maten till i em. Har bjudit in mormor&morfar och Andreas&Ulrika på kalasmiddag. 
Det blir, tjälknöl m. potatisgratäng och madeirasås :) Tror det kommer rocka fett!
 
Fika bjuds till mina övriga gäster :) 
 
Over and out!

Första dagen

Kategori: Allmänt

Jaa! Idag var det första "riktiga" dagen på dagge för Charlie. Och det hade gått super bra :) Imorrn blir det nog inge dagis för då är det tandläkaren som ska få sig ett besök.

Mentalist resten av kvällen, stoppa in tjälknölen i ugnen sen är det tack å god natt.

Over and out!

Ljuvligt

Kategori: Allmänt

Ja det är nog rätta ordet efter en tid i ensamhet och en massa saker som bara gått snett. Men nu verkar det som att allt börjar gå åt rätt håll igen. Idag har ingenting (ännu) gått fel, så peppar peppar. Saker har löst sig och det går bara allmänt bra! Förutom lite axel/nackvärk men det kan jag stå ut med. 
 
Ser framot allt vad som kommer hända i denna vecka. Baka, kalas, dagis för storkillen m.m
 
Over and out
 
 

Härliga helg

Kategori: Allmänt

Det här är nog en av dom roligaste/skönaste helgerna på länge! Vin och massa surr hos Sara-Karin igår, hur trevligt som helst. Det måste göras om :) Blev en stund hos Peter också och en hel massa nostalgi. Lyssnade på massa gamla godingar från förr.
 
Ikväll ska jag och mamma och äta på Byakrogen, himla mysigt. Ska unna mig en stor köttbit :)
 
Och imorgon kommer båda mina ♥hjärtan♥ hem! Som jag längtar, synd bara att jag jobbar till nio :/
 
Over and out!

Höst städ

Kategori: Allmänt

Kan inte påstå att det var särskilt roligt att stiga upp kl 6 imorse. Men gossen har ju sovit heeela natten så det får man ju vara glad för :) Det resulterade ändå i att jag har fått mycke gjort idag, tvättat och bäddat rent i sängen innan kl var 7 :) Putsat alla fönster inne+ute, strykit och hängt upp nya gardiner. Hängt undan jackor från hallen, tvättat ytterligare en maskin. Rensat undan skrot som inte används. Sen har jag nog inte gjort nå mer :P Har fortfarande lite kvar som måste göras men det tar jag imorrn..
 
Over and out!

Nya avsnitt av Greys!

Kategori: Allmänt

Ja shit! Såg nu på reklamen att den 3:e okt så börjar ny säsong med nya avsnitt. Det slutade ju så spännande!!

Idag blir det inte så mycke att göra, mysa på hemma mest. Kanske en prommis..

Linedancen börjar på söndag kl 19! Synd bara att jag jobbar kväll då så jag får missa första gången :/ Nåja det går det också..

Over and out!

Imse vimse spindel

Kategori: Allmänt

Hittade under min promenad på Hirvijärvis vägar igår en mycket annorlunda spindel, mönstret påminner lite om Inkaguld enligt min mening. Har aldrig sett nån liknande tidigare men tydligen så är dom inte ovanlig här uppe i Norrbotten.

Over and out!

Ledig Helg!

Kategori: Allmänt

Ja gud så skönt med helg! Jobbar dock idag mellan 7-15, men sen är jag ledig tills nästa tors kl 15. Sex hela dagar ledigt. Som jag ska njuta, hoppas på att kunna åka upp till min jägare idag efter jobbet. Alternativt imorgon bitti. Får se hur det går med den saken, annars går jag till mamma och får mig middag :)
 
Å lilla gossen ska på dagis och fota sig idag :) Spännande! Lycka till att få han å sitta still :P
Nåja nu göra det som måste göras så dagen går undan :)
 
Over and out!
 

Besiktning

Kategori: Allmänt

Ja då har Charlie varit på 1års kontrollen, och han gick igenom utan anmärkning :) återstår att se hur han denna gång reagerar på vaccin sprutorna, hoppas han inte kommer ha lika ont från dom som förut..

Få se vad vi hittar på idag då när min andra hälft faktiskt är hemma, åker dock ikväll :(
Nåja får väl hyra mig en snyftare eller nå..

Over and out!

Regn och rusk!

Kategori: Allmänt

Ja usch då, grått å trist. Regnigt och allmänt "stanna inne väder i soffan under filten", kan intepåstå att jag var sugen på å kliva upp när klockan ringde. Konstigt nog så var det 12 plusgrader? Igårmorse var det 1plusgrad. Hmm, förstår mig inte riktigt på det här vädret. 
Nåja idag ska jag lyxa till det och grilla en sista gång för iår! Blir älgkalv filé men potgratäng och nånting mer gott :) Längtar tills jag slutar och får åka hem och börja med det, kanske C får smaka också :) 
 
Over and out!

Funderingar

Kategori: Allmänt

Hmm, jaa det har jag många av. Å inte får man någon rätsida direkt på nånting. Just idag har varit en allmänt skitdag, enda roliga var väl att Charlie och jag har ätit middag tillsammans :) mos och fläskkorv, det gilla han. Men sen resten av kvällen var en av dom sämsta på länge. Så less att jag inte ens kunde förmå mig att se klart Vampire Diaries avsnittet jag började på. Så här ligger jag nu, inte det minsta trött. Jobba fm imorrn är det som gäller, hoppas på lite sömn iaf..

Over and out!

Mysdag!

Kategori: Allmänt

Jo se mysa det ska jag göra när jag slutar. Ska hämta vovven hos mamma och på vägen hem hämta upp en pizza också tror jag :) Så ska hon å jag mysa ner oss i soffan och vänta tills lill prinsen <3 kommer hem! 
 
Hade en riktigt trevlig kväll igår hos kusinen. Mycke folk, roligt att träffa dom man ofta var ute och festade med förut. Och den slutade i lagom tid :)
 
Over and out!

Driftig till 1000!

Kategori: Allmänt

Ja shit! Herregud vad mycke jag och mamma har hunnit med idag, planterat lite höstblommor. Hängt in alla vinterkläder i garderoberna vi satt in i förrådet så dom inte behöver vara i säckar längre, och massa annat grejs. Jag är helnöjd :) hittade även ett täcke och två par skor som Sofia (förra ägaren av huset) lämnat. Tvättade upp alltihop och det ser då skapligt och användbart ut :)
 
Bara 3 timmar kvar av dagens jobbpass sen är det snabba ryck hem och snabbfixa sig å sen vidare för ett vinglas eller två med härliga vänner! Eventuellt att det blir att fara på fest också :)
 
Ha en toppenkväll alla!
 
Over and out!

Jakten!

Kategori: Allmänt

Ja den startade ju i måndags (älgjakten), vilket betyder att jag är ensam och övergiven nu 2,5 vecka i sträck! Varenda dag och natt, sen kommer jag vara övergiven mer eller mindre hela hösten. Suck, kött i frysen i all ära men nån måtta får det väl ändå vara?

En spännande grej för hösten nu är att jag kommer börja om med Linedancen! Dom startar en nybörjar grupp bara vi blir minst 10 anmälda :) är grymt taggad, för er som inte tror att det ger speciellt mycke kan jag meddela att det är jobbigare än vad man tror när man väl kommer upp i mer avancerade danser.

Over and out!

Olika nyanser av grått

Kategori: Allmänt

Ja så ser den här dagen ut att bli, ljusgrå till en början men ju närmare kvällen kommer desto mörkare grå blir den..

Inga dagis för lilleman idag då snoret inte vill ge med sig, så han får vara hemma med mamma:)

Over and out!

Saftigt!

Kategori: Allmänt

Det är rätt roligt att koka saft! Har kokat 4L idag i saftmajan, och mer ska det bli :) har inte plockat in hälften ens av alla vinbär jag har i buskarna, morfar har lovat komma å hjälpa mig med det :)

Nä ge gossen lite välling så kanske man sen kan få se lite tv i lugn och ro innan bädden kallar :)

Over and out!

Inskolning!

Kategori: Allmänt

Ja idag har gossen börjat med inskolningen på dagis :) det gick som förväntat, super bra. Så vi ska tillbaka nu resten av veckan också, så fin personal det är på Tuvan. Och att dom orkar! Jag har nog med en skrikande/gnällig gosse hemma. Men tänk er 16st ! Ryser lite när jag tänker på det :P

Såg Hunger Games igår, vilken hemsk men bra film! Fast lite knäppt det här att barn mördar barn. Vad vill dom ge för budskap med det? Enligt min mening finns det nog med ungar å dumma idéer.

Nä bara snöra sig i säng så man orkar upp för ännu en dag på dagis imorrn :)

Over and out!

Sushi day!

Kategori: Allmänt

Som jag längtar tills det är dags, mm! Men först ska jag idag försöka städa och förbereda lite grann. 
Linnea kommer hit nu snart för att få sin utväxt fixad :)
Och så får vi också finbesök snart från Hirvijärvi, Markus päron e påväg hit. Trevligt!
 

 
Nä hänga tvätten och starta en till så har jag gjort bort det :)
 
Over and out!