charliezmamma.blogg.se

En blogg om mitt liv som mamma till en son, som sambo. Mitt liv i nuet och framtiden.

Ledig helg!

Kategori: Allmänt

Ja då kör vi 6 lediga dagar igen :) inte illa pinkat, undra sa flundra vad vi ska hitta på idag månne tro..? Nåja vet iaf att vi ska äta tjälknöl till middag! :) Mmm, ligger och gottar sig nu i lagen. Can't wait! Får sålt min bokhylla idag äntligen! Fast den flyttar lokalt här i byn till Anders (Räkan) :) skönt att bli av med den.. Kanske gå på fikerian och få sig en kaffe kopp när junior ätit lunch? Vi får väl se..

Over and out!

Nytt år med nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Ja nu jäklar ska det bli ändring på saker och ting! Nu ska jag börja motionera mera, ev skaffa ett simmkort för gymet är inte riktigt min grej.. Äta nyttigare och ge fan i det där jäkla sockret i tid å otid.. Och jag ska lyckas! Kromtabletterna är laddade och allt skit är bortrensat från kyl å skafferi. Ska sluta äta vitt bröd och pasta å ris. Ev att det blir lite råris nångång, å kanske nån fullkornspasta men inte mycke. Jag ska komma i mina gamla klänningar som nu mest hänger där i garderoben för syns skull, ska plocka fram min älskade jeansklänning som redan för 4 år sen blev för liten och hänga den på garderoben och ha den som morot att kanske
(stora förhoppningar) komma i den till sommaren!
 
Allt vi egentligen behöver köpa hem är mjölk å grönsaker för kött och sånt har vi ju hur mycke som helst av i frysen. Kan behövs lite kyckling och sånt ibland.. 
Så ikväll efter middagen ska vi ta oss en ordentlig promenad hela familjen, Charlie och hundarna. Det ska promeneras varje dag, antingen före eller efter jobb. Kan ju hända att nån dag går det bara inte men det får gå det också..
 
Är supertaggad och känner att nu jäklar kommer det att hålla, nu kommer det att gå vägen..
 
Over and out!